a

Facebook

Twitter

Copyright 2018 Developed by Sertini.
All Rights Reserved.

8:00 - 16:00

Radno vrijeme Pon. - Pet.

+387 65 896 726

Kontaktirajte nas

Search
Menu
 

Naš tim

Iskustvo i istrajnost
Advokat Stokic > Naš tim
a

Tim  kancelarije Advokata Stokića

U našem timu sudjeluju advokati iz svih pravnih oblasti, uključujući, kako krivično, poslovno, obligaciono pravo, tako i porodično, nasljedno pravo.

Ama et fac, quod vis.

Jelena Stokić

Advokat - Stvarno Pravo

Biografija

Rođena u Doboju 1983. godine gdje je završila srednju Medicinsku školu odličnim uspjehom. Zvanje diplomiranog pravnika stekla je 2009. godine, a zvanje mastera pravnih nauka iz oblasti građanskog prava 2012. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Posjeduje certifikat za odbranu maloljetnika. Posebno se ističe u oblasti obligacionog prava, postupcima naknade štete proizašle po bilo kom osnovu među kojima su najčešće saobraćajne nezgode i povrede na radu. Svakodnevno se služi engleskim jezikom i MS Office paketom.

Željko Stokić

Advokatski Pripravnik

Biografija

Rođen 1985. godine u Doboju gdje je zavšio srednju Turističku školu i stekao zvanje Turistički tehničar. Zvanje diplomiranog pravnika stekao je 2016. godine na Fakultetu za poslovne studije i pravo Univerziteta Union-Nikola Tesla'' Beograd. 2011. godine zapsoslen u advokatskoj kancelariji Stokić kao dministrativni referent, na čijem je mjestu radio sve do 2016. godine kada je upisan u imenik advokatskih pripravnika. Zaposlen je kao pripravnik u advokatskoj kancelariji Stokić. Odlično razumijevanje engleskog jezika i rada na računaru, svakodnevno korištenje MS Office paketa.

a
a
a
a

Osnivač kancelarije

Iskustvo i vještina koja vodi i savjetuje tim uspješnih advokata.

Abusus abusum invocat.

Accipere quam facere praestat iniuriam.

Acta, non verba.

Rajko Stokić

Advokat (osnivač kancelarije)

BIOGRAFIJA

Rođen u Zarječi 1958. godine. Pravni fakultet završio na Univerzitetu u Banjoj Luci 1976/1980. godine. Pravosudni ispit položio 1989. godine u Novom Sadu. Od završetka fakulteta do 1992. godine radio u ŽTP.

Audaces fortuna iuvat.

Od 1992. do 1995. obavljao funkciju međuopštinskog Pravobranioca Doboj i Zamjenika Pravobranioca Republike Srpske. Od 1996. do 2003. obavljao funkciju Predsjednika Osnovnog suda u Doboju. Od 2004. se bavi advokatskim poslom. Uža oblast rada krivično pravo i privredno pravo. Svakodnevno korištenje MS Office paketa.